Skip to main content
100
SERVICE
100
NOGGRANNHET
100
LOJALITET

Om CAME Redovisning

CAME Redovisning hjälper dig och ditt företag med allt som har med er ekonomi att göra, vi har ett brett spektra av kunder. Vi är anlitade av mindre företag såsom enskilda firmor, aktiebolag, handelsbolag och bostadsrättsföreningar. CAME Redovisning hjälper dig som vill starta eget företag med rådgivning angående exempelvis bolagsform, bokföring, fakturering, skattedeklarationer, löner, bokslut och deklarationer och årsredovisningar.

“Personlig service är ett ledord hos oss, du som kund kommer alltid i första hand och kan förvänta dig hög kvalité i allt vi gör.”

Annika Söderstedt, hjärtat bakom CAME

CAME startades 2008 av mig, Annika Söderstedt. Jag hade innan jag startade företaget en gedigen erfarenhet av arbete på bank, inom bland annat företagsrådgivning, försäkringsförsäljning och kredithandläggning. Tack vare detta kan vi alltid erbjuda dig en förstklassig service. Genom ett nära samarbete med personlig service och hög kvalitet bistår vi klienter med bokföring, bokslut, skatterådgivning, löneadministration och affärsrådgivning. Vi är din partner inom ekonomi och administration.

Om detta låter intressant så ser vi gärna att du hör av dig till oss, så bokar vi in ett kostnadsfritt möte så snart det passar dig!

Annika Söderstedt

Redovisningskonsult

Telefon: +46765525556
E-mail: annika.came@gmail.com
Adress: Birgittas väg 12, 762 92, RIMBO